onsdag 13 maj 2009

Trodde...

för ett kort ögonblick att svininfluensan hade kommit till "byn", men det var bara en utländska som var å plockade i grovsoporna på gatan.
Det såg lite roligt ut då hon hade munskydd på sig.

Annars så har jag fajtats med mina juveler idag. Men i morgon är det dagisdags igen, ska försöka ta det lugnt då. Jag har ont i huvudet. Men jag måste försöka göra klart med alla Cv:n oxå, å fundera ut vilka ställen jag ska åka å lämna på.

I kväll är det föräldramöte som gäller.
Det är träff å info inför förskolan, så det ska bli spännande. Jack längtar verkligen tills han börjar skolan. Han börjar känna sig för stor för att gå på dagis. Å jag förstår han verkligen. Men snart så börjar han på skolan, först ett skönt sommarlov för barnen. Å sen så.

Tindra har inte vilat nått idag, dom dagar hon är hemma från dagis kan jag inte få henne att somna. Så gissa om hon har roligt humör. Vi är lika tjuriga båda två. Hon skriker å blänger på mig, å jag ignorerar henne då jag tycker det räcker. Men inte ens det hjälper, då skriker hon bara högre med sin söta stämma.
Men jag har då i allafall inte låtit henne ta övertaget så jag ska gå runt å valla som en fårahund. Så det kan jag ju känna mig stolt över. *klapp på axeln*

, ska göra lite nytta innan jag ska möta upp Maria å dra iväg.

*kram*

1 kommentar:

JOhanna sa...

ler....känner igen din situation med Tindra...Likadant här hemma...