lördag 22 augusti 2009

Paj, paj å paj..

Jag kommer att drömma om Paj i natt, har gjort ett gäng Äppelpajer att stoppa i frysen. Kan vara bra att ha i vinter då man blir sugen å det inte går att gå ut å knycka lite äpplen av grannen. Så det har bakats här idag. Å det är ju en klar fördel om man kommer ihåg bakpulvret, det blir lätt annars bara några platta puckar :S
Så hädan efter kommer bakpulvret att åka i först då jag bakar. För att vara på den säkra sidan att inte glömma det.

Tog barnen i morse å åkte å handlade lite saker till bakningen, å så åkte vi upp på Campingen där det var "bubbla" träff. Barnen tyckte det var roligt, å det var väldigt mysigt. Danne var hemma å målade under tiden, så då passade vi på att vara borta extra länge.

Då vi kom hem så blev det full rulle här med barnens kompisar, det är så det har varit mest hela sommaren. Fullt hus, men det är kul. Å lättsamt är det med alla barnen. =)

Clara med föräldrar var ner en sväng i eftermiddag så Clara & Tindra fick träffas lite, som vanligt måste Tindra bjebba lite i allafall, men en vacker dag får hon igen, å det blir säkert med RÅÅÅÅÅÅÅGE! ;)
Lill donnan somnade kl 17,00, så det blir ju spännande i morgon på morgonen. Men hon behöver det säkert, hon har ju varit lite feberhängig, men tro inte att hon vill vara stilla för det.

Nu är det sista helgen innan allt allvar här hemma börjar om, Jack börjar 6-års, Tindra å Casper börjar om på dagis, å Danne börjar jobba igen på Tisdag efter att ha varit ledig många veckor nu. Så det lär bli tomt å tyst här till veckan. Ska börja hitta en praktikplats oxå.

Nu ska det bli en te kopp å krypa upp i soffan med lite korsord.

Hoppas att DU, ja just du inte tog illa upp av vad jag skrev på msn, det är av välmening. Sånt där smittar ;)
Så ryck upp dig.

Ha en fortsatt trevlig kväll där ute.

*kram*

1 kommentar:

Trollmamma sa...

Tack för pajen vännen! Ska ta en smakbit nu hade jag tänkt ;)
Ses i morrn då det blir promenad!

KRAM!