måndag 16 november 2009

Gäspar...

Oj vad jag är trött, ska bara skriva ner några rader å sen ska jag gå å krama kudden för natten.

Vi åkte till Boliden i går å kom hem strax innan 21 tiden tror jag, var helt slut då vi kom hem. Å en huvudvärk som gick till världshistorien.
Barnen däckade i bilen, tror jag det som dom hade stojjat. Så det var till att bära in dom små kottarna till sängarna.

Idag var det fotografering för barnen på dagis, det hade visst gått bra å bilderna ska vara fina sa dom. Låter mycket bra det.

Jag har varit på 2 möten i dag, kan säga att jag var rätt slut i huvudet sedan. Skyndade mig hemåt för att hämta Jack från skolan, men han skulle inte hem utan han följde en kompis hem efter skolan.
Så jag passade på att börja slå in nå julklappar medans jag lika var ensam hemma.

Iväg å hämta resten av barnaskaran, men från dagis fick jag bara med mig 1 barn, Casper skulle följa Linnea hem å leka, så det blev bara jag å Tindra hemma.

Tyckte att Tindra satt å kliade rätt mycket bakom örat där vid 15:30 tiden, kollade henne då vi var i köket för att börja med middagen. Å visst har lillgumman fått Vattkoppor nu. Så då är det snart bort gjort. Får passa på att mysa å göra nått roligt här hemma då hon ska vara hemma från dagis i slutet av veckan.

Nu ska frun kasta sig i säng, man vet ju inte om hon sover i natt eller vaknar av att det kliar å besvärar. Det återstår att se.

*kram*

1 kommentar:

Johanna sa...

Hoppas att korten från fotograferingen kommer fortare än våra, det tog 6 veckor. Katastrof!
Grattis till vattkopporna =) Önskar att Tindra slipper ha det allt för besvärligt med sina nya kompisar.

Ha en mysig dag!