lördag 17 oktober 2009

Morrar...

Att man inte ens ska kunna parkera bilen på Domusparkeringen en fredagkväll för att gå på Bio, utan att komma tillbaka å nån klåfingrig JÄVEL har snott extraljus med hela skiten. Regg plåt å allt. Vilken toppen avslutning på en underbar kväll. Ja ni fattar rätt, jag ÄR ironisk.
Jag menar bilen stod där från strax före 21 till 23,30. Helt tomt i fronten då vi kom gående tillbaka. Det skjuts tamefan för lite. Som i filmen, ett skott i foten bara.

Må den lilla snorungen som har snott dom drabbas av olycka i MÅÅÅÅNGA år.



Från det ena till det andra. Danne fyllde 27 igår (eftersom klockan nu är över 00 å det är nytt datum) Så vi åt god mat, hade det trevligt å så bio.
Å tusen tack till Anneli å Lelle för blommorna å presenten på våran 10 års förlovnings dag. Vi blev så glada så.

Nu ska frun kasta sig isäng, har ont i varje millimeter av kroppen. Ska försöka mig ut på en promenad i morgon på förmiddagen. Å på eftermiddagen ska vi upp till våra goa grannar, vi längtar så. Trevligt å så lättsamt att prata. Å gubbarna har trevligt ihop dom med. ;)

I dag bokade Maria biljetterna till Buddy Holly här i Skellefteå den 19/2-2010. Så då ska herrn i huset oxå med. Ska bli mycket trevligt det.

Natti natti.

*Kram*

3 kommentarer:

Johanna sa...

Vilken tråkig avslutning på eran kväll. Håller fullständigt med dej, det skjuts för lite.
Andreas hjälper till att rensa upp.

Välkomna ikväll. Clara och Tindra ska klättra på huset har Clara bestämt. Låter lite läskigt tycker då mamman i huset iaf ;)

Vi syns om några timmar!!!

*kram*

Trollmamma sa...

Kul att ni hade en trevlig kväll men tråkigt att kvällen slutade så där...

Ha så trevligt i dag också.

Kram

Anneli sa...

Mm, det var riktigt jävla tråkigt!! Vi skulle ha sprunge ikapp volvon å kollat upp den ;-)
Men men, tack iaf för god mat, å framför allt ert enormt trevliga sällskap ;-) Ser framemot nästa gång!!! En heldag ihop!!
Ha nu en trevlig lördag å hälsa familjen!!

Kram kram