söndag 20 juni 2010

Söndag....

Oj vad denna helg har rusat iväg.
I går blev det dop, handla matta till källaren å så hamnade jag, Tindra å Jack uppe hos grannarna för lite lek å bus en stund innan vi sprang hem i regnet. Lagom till kronprinsessan å nu Prins Daniel, var ju nyfiken på hennes klänning. Undra om det är typiskt vi tjejer ;)
Det blev en inne kväll å bara tog det lilla lugna, ute har det regnat både i går å så idag.
I dag efter frukosten styrde vi kosan till Boliden. Där var det marknad, men den var inte mycket att hurra för. Men baren fick åka varsin karusell å så var ju höjdpunkten Mojje. Ni vet han den den ljusa killen med popcorn frisyr, varit med i både barnprogram å körslaget bland annat.
Det var en trevlig stund.
Vi intog lite mat å så träffade jag en del av släkten, mormor, mostrar å så morbror, några kusiner. Nästan så vi skulle ha kunnat ha släkt träff ju ;)

Vi vandrade hem till Anneli å Lelle på lite fika å surr innan vi styrde kosan hemåt.
Lite trötta barn, Tindra somnade i bilen, å pojkarna var trötta men har fortfarande inte somnat.
Jag längtar tills dom har egna rum, i går sovde Casper till 10:30 då vi väckte han.
Han kan sova länge bara ingen stör han.
Danne har varit nere i källaren å målat lite, vi lägger in en högre växel för att bli klara där nere. Så veckan skåningarna kommer så agerar det först gästrum, sen flyttar vi ner. Skulle ha haft itag nå småsaker från IKEA för att kunna göra klart på barnens rum, så är det nån som ska dit så hojta gärna till. Det är inte mer än ca 5-6 små saker jag ska ha.

Nu blir det lite tv titt sen sängen. Är så trött, höll på att somna på vägen hem från Boliden.


*kram*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gav tipset till min sambo att fara till Bolid´n marknan men svaret blev ett rungande nej. Förstår inte ;)
Ha en skön dag i solen =)

Anneli sa...

Ni kom med solen å sken upp hela boliden! Å det är lite status över oss nu väl?!? Inte alla som har sett Mojje i skogsbrynet ;-) haha!! Kram kram