söndag 17 oktober 2010

Helgen som varit.

Det har varit en toppen helg.
Fredag kväll gjorde jag ett besök nere på graven som tänkt.
Svärmor följde med Danne hem efter jobbet å stannade till på Lördagen för att vara med å fira Danne.
Sen hade vi myskväll till Idol med barnen å åt en god fruktsallad.
Var gode trött på fredagkväll så vi stupade i säng rätt tidigt.

Lördagmorgon var barnen uppe tidigt i vanlig ordning. Dom var lite speedade för det var ju pappa Daniels födelsedag. Så vi sjöng å fikade en långfrukost å bara hade det mysigt.
På dagen var vi tvungna att bege oss upp till stan för att köpa nya skor till Jack, hela sulan hade släppt från skorna han hade. Å så kan man ju inte gå omkring.
Smidigt gick det då vi hittade ett par skor på första affären vi var in på.
Köpte oxå en ny Lips skiva inför kvällen.
Familjen Carlsson var här å vi åt goda pajer å bara hade det trevligt, lite senare på kvällen åkte spelet igång å vi mammor skrålade för glatta livet. Men kul hade vi.
En liten övning inför Ladies Night *skratt*
Då dom gick hem på sena kvällen så stoppade vi i säng barnen å stupade omkull själva.

Ja just ja, herrarna åkte på Akuten med Casper oxå.
Såg tidigare på dagen att Casper hade nått inne i örat, å sen klagade han på att det gjorde lite ont där inne å det for mot halsen. Men han kunde leka på å busa i allafall. Men efter maten så åkte dom iväg för att få det uppkollat. Å då visade det sig att det var ena röret som hade lossnat men det var med en massa klet så det hade fastnat där i gången. Skönt ändå att dom for iväg för han hade infekterat där bak oxå. Hoppas innerligt att det inte betyder att alla öroninflammationer å skit kommer att börja om nu när röret är borta. Hans första år var ju en utmaning. Vår lilla "rör kille"

Danne har åkt iväg å ska byta till vinterdäck på bilen. Jag, Jack å Tindra bara slappar på. Samlar lite ork till att börja förbereda middagen på ett tag.

*kram*

Inga kommentarer: