söndag 29 januari 2012

Ojdå...

Ibland går tiden bara för fort så man inte hinner med.
Var ledig tidigare i veckan i dagarna 2, men oj vad dom dagarna gick fort fram, hade ju en massa måsten som skulle hinnas med. Handla Tindras golv mm. Å nu har jag haft jobbarhelg, så då blir det inte så mycket annat. I går på förmiddagen innan jag skulle börja jobba så hann vi med att fara till vithatta i Örviken å åka lite bobb å grilla med förskoleklasserna, sen var det raka vägen hem å göra sig klar för jobbet.
Danne å barnen åkte å kikade på skotertävling i stan.

I morse kom Tindra ner tidigt gråtandes, hon har ju haft en jävulsk hosta länge nu. Men i morse så var det örat som spökade. Inte blev det många minuter hon kunde somna till fast att hon hade fått Alvedon.Danne tog henne å åkte på lassa. Å efter mycket väntan, kom läkaren å undersökte. Lillgumman har blåsa på trumhinnan, är svullen å röd. Så inte konstigt att hon hade ont inte. Men nu går hon på kåvepenin så hoppas vi det ska gå över fort.

Jag har börjat slipa på Tindras vägg, Danne har sadlat dit lister runt dörröppningen å spacklat, så i morgon får vi lägga sista "tutschen" där inne, så är det redo för att tapeterna ska komma upp på väggarna. Tror detta kommer bli riktigt snyggt. Golvet vart kanon =)

Nu blir det nog sängen, har en jobbar dag till i morgon, sen ledigdag.
God natt gott folk!!
*kram*

Inga kommentarer: