söndag 10 juni 2012

Regn regn regn....

Det har regnat en del kan man säga.
I Fredags jobbade jag kväll, Jack var på klassdisco, Casper var å kollade på fotboll, Danne å Tindra var ute å svassade på.
Vi försökte få oss i säng i lagom tid eftersom vi skulle stiga upp i går å åka till Piteå till Västra Kajen (där familjen Carlsson redan var), å bo på camping 1 natt.
Det gick ju som smort till en början, vädret var på topp, barnen hade roligt, vi mammor sprang iväg å handlade till middagen å lite efterätt å gotta.
Lagom till då vi började prata om att börja med att tända grillen för det började vara ett gäng hungriga magar, så blir det veckans vrål utanför husvagnen. Tindragumman gjorde en vurpa å stoddär grinandes med en annan husvagnsgranne som hade skyndat sig fram då hon såg att Tindra blödde.
Danne skyndade sig fram å kikade på skadan.
Ett jack i pannan så det blev en akutfärd med sjuksköterskan Maria bakom ratten.
Lite imponerade över att det gick så fort att få hjälp, lite tvättning å omplåstring av skrubbsåren, å jacket i pannan limmades å stripades.
Alltid ska det hända denna lilla otursgumma nått.
Tillbaka till husvagnen efter bara en liten stund på akuten, så blev det äntligen mat.
Gott var det, å som vanligt en massa surr å för vi damer blev det en massa fnitter.
Natten har regnat sig genom. Jag som ville det skulle regna lite så man kan sova så där gott då det smattrar mot taket, hade lite problem att sova då det ösregnade på taket. Vaknade till å från hela natten. Får gå ut å "öva" på att sova i husvagnen i veckan om det ska regna.
Är lagom trött å mör i kroppen nu, längtar efter att krypa ner i sängen å sova.

Nu är det bara denna veckan kvar för barnen i skolan, sen är det sommarlov!!!
Danne går på sin semester på Fredag, så han har bara 4 arbetsdagar kvar nu. Skööönt.

God natt gott folk.

*kram*

Inga kommentarer: